Andreu Vilar

Andreu Vilar-Juanola (1984) va començar estudis de música i percussió simfònica al Conservatori Isaac Albéniz de la Diputació de Girona de la mà de Santi Molas. Acaba els estudis de música de Grau Mitjà al Conservatori del Bruc de Barcelona on obté el Premi d’Honor de musica de cambra l’any 2007.

Cursa els estudis de Grau Superior en el Conservatori del Liceu, en l’especialitat de Música Moderna i Jazz, on té com a professor de vibràfon Marc Miralta. Rep classes a Berlín amb el vibrafonista David Friedmann i a Oporto amb el vibrafonista canadenc Jeffery Davis. El 2010-2011 obté una beca per anar a estudiar a l’ESMAE (Escola Superior de Musica e das Artes do Espectáculo do Porto) per continuar estudiant amb Jeffery Davis. Durant l’estada a Porto rep classes d’improvització i combo del guitarrista Nuno Ferreira.

Guanya el premi al millor combo (Escoles Superiors de Música de Portugal) en la 9ª edició del festival de Jazz de São Luiz, celebrat a Lisboa el 2011. Durant l’estada portuguesa toca al festival de jazz de Guimarães, al festival de Serralves i col·labora amb el baterista Nordamericà Michel Louren.A més ha tocat com a percussionista en gires per tot l’estat espanyol amb formacions diverses. El 2011 amb el grup de hip hop, Kase.O i l’espectacle “jazz Magnetism”, i el 2009 dins el cicle “Diversons”, amb l’agrupació de musica afrocubana Bloque 53.

Ha tocat a diversos festivals com el Festival de Jazz de Cadaqués, el Festival de Jazz de Girona, El mercat de música viva de Vic, el Festival de Jazz la Pera, El Festival l’Hora del Jazz (memorial Tete Montoliu) i en el festival de Músiques Religioses de Girona on col.labora amb l’orquestra Athenea i Omar Sosa. 

andreu vilar

2 Comments

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s